• Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τις ελιές, τη σάλτσα σόγιας , το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και τη σκόνη σκόρδου και τα ανακατεύουμε ελαφρά. •...
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε μικρές ροδέλες και το αφήνουμε να μαραθεί. Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε κυβάκια...
Για τη γέμιση Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τόσο ώστε να μην μαλακώσουν τελείως. Τις καθαρίζουμε και τις τρίβουμε από τη χοντρή μεριά του τρίφτη....
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο πολτοποιημένο και το αφήνουμε να μαραθεί. Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε...
Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε το αβοκάντο με τη βοήθεια ενός πιρουνιού. Βράζουμε τα παντζάρια και κρατάμε τους βλαστούς. Τοποθετούμε τα βρασμένα παντζάρια και το σκόρδο στο multi με τα μαχαίρια και...
• Σε ένα μπολ βάζουμε τη μία κούπα χλιαρό νερό με τη μαγιά και τη ζάχαρη. Τα ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα σε ζεστό μέρος μέχρι να αφρίσει. • Σε...
• Τρίβουμε το αγγούρι με τη βοήθεια ενός τρίφτη και το στύβουμε όσο καλύτερα μπορούμε. • Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο multi με τα μαχαίρια και τα πολτοποιούμε μέχρι να...
Για τη ζύμη • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι με τη μαγιά, το αλάτι, τη ζάχαρη και το θυμάρι. • Προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου χλιαρό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα....
• Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. • Προσθέτουμε τα φυλλαράκια του φασκόμηλου και το σκόρδο και τα αφήνουμε να απελευθερώσουν τα αρώματά τους. •...
• Σε δύο κατσαρόλες βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα λαχανικά και τις πατάτες. • Μόλις βράσουν τα λαχανικά τα σουρώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. • Με τη βοήθεια του multi πολτοποιούμε...
• Βάζουμε το πλιγούρι σε νερό να μουλιάσει για περίπου μία ώρα. • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. • Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε...
• Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. • Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά ψιλοκομμένα. • Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας, τη ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι,...
• Πλένουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε στη μέση. Τις χαράζουμε από τη μέσα μεριά κάθετα και οριζόντια και τις βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. • Τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο,...
Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζουμε μια κούπα νερό με το ταχίνι και προσπαθούμε να το λιώσουμε το δεύτερο όσο καλύτερα μπορούμε. Σουρώνουμε το νερό από τα υπολείμματα του ταχινιού. Συμπληρώνουμε...
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τόσο ώστε να μην μαλακώσουν τελείως. Τις καθαρίζουμε και τις τρίβουμε από τη χοντρή μεριά του τρίφτη. Σε ένα βαθύ...
Βάζουμε το πλιγούρι σε νερό να μουλιάσει για περίπου μία ώρα. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημένο και το αφήνουμε...
• Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. • Προσθέτουμε τα λαχανικά και τα αφήνουμε να αποβάλλουν τα υγρά τους. • Ρίχνουμε και το κριθαράκι,...
Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό και μουσκεύουμε το ψωμί μας. Στραγγίζουμε καλά με τα χέρια για να φύγει όλο το νερό. Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τον ταραμά...
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε τις πατάτες. Ανακατεύουμε με τα χέρια μας για να μαρινάρουμε όλες τις πατάτες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους...
Για τη ζύμη • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι με τη μαγιά, το αλάτι, τη ζάχαρη και το θυμάρι. • Προσθέτουμε το γάλα σόγιας χλιαρό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα....