Υλικά
-
1 σφηνάκι (και επιπλέον για πασπάλισμα) ελαιόλαδο
-
1 (το άσπρο μέρος) πράσο
-
1 κούπα αρακάς
-
1/2 κούπα σάλτσα σόγιας
-
1-2 (περασμένα από τον χονδρό τρίφτη) καρότα
-
1 ματσάκι σέλινο
-
1 πιπεριά Φλωρίνης
-
1 πράσινη πιπεριά
-
1 (πράσινη) πιπεριά κέρατο
-
1 κονσέρβα ασιατικά λαχανικά
-
1 κομμάτι άσπρο λάχανο
-
1 κομμάτι κόκκινο λάχανο
-
2 πρέζες μαύρη ζάχαρη
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Μοσχοκάρυδο
-
2 συσκευασίες τορτίγιες
-
για πασπάλισμα νερό
-
Σουσάμι
Οδηγίες
• Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
• Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά ψιλοκομμένα.
• Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας, τη ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και το κάρυ και τα αφήνουμε τα λαχανικά μας να μαλακώσουν.
• Κατά καιρούς τα ανακατεύουμε και δοκιμάζουμε για τα μπαχαρικά μας.
• Ραντίζουμε τις τορτίγιες με νερό, βάζουμε μια ικανή ποσότητα από τα λαχανικά και τις διπλώνουμε.
• Τις πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για περίπου μισή ώρα.
(Visited 2.261 times, 1 visits today)