0 0
  • Share
  • 1.097 Θεάσεις
  • Like 5
  • 1-2 ώρες & 5'
  • Μερίδες: 4
  • Εύκολη
Νηστίσιμη παντζαροσαλάτα με αβοκάντο

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:
1 ώριμο αβοκάντο
2-3 βλαστοί παντζάρια
1-2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Σκόρδο σε σκόνη
1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο προαιρετικά

Νηστίσιμη παντζαροσαλάτα με αβοκάντο

Χαρακτηριστικά:
  • vegan

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε το αβοκάντο με τη βοήθεια ενός πιρουνιού.
  • Βράζουμε τα παντζάρια και κρατάμε τους βλαστούς.
  • Τοποθετούμε τα βρασμένα παντζάρια και το σκόρδο στο multi με τα μαχαίρια και τα πολτοποιούμε.
  • Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το ξύδι και το πολτοποιημένο αβοκάντο και ανακατεύουμε με το πιρούνι για να τα ενοποιήσουμε.
  • Τοποθετούμε την παντζαροσαλάτα στο ψυγείο. Απολαμβάνεται καλύτερα μετά από 1-2 ώρες.
  • Μπορούμε να αφαιρέσουμε το ελαιόλαδο χωρίς σχεδόν καμιά επίπτωση στη γεύση.
(Visited 1.097 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
λουκούμια καρύδας
προηγούμενο
Λουκούμια καρύδας
Γαλακτομπούρεκο νηστίσιμο με σοκολάτα
επόμενο
Γαλακτομπούρεκο νηστίσιμο με σοκολάτα
λουκούμια καρύδας
προηγούμενο
Λουκούμια καρύδας
Γαλακτομπούρεκο νηστίσιμο με σοκολάτα
επόμενο
Γαλακτομπούρεκο νηστίσιμο με σοκολάτα

Προσθέστε το σχόλιό σας