Υλικά
-
1 ώριμο αβοκάντο
-
1 μέτριο αγγούρι
-
1 κ.σ. λευκός ταραμάς
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
1/2 λευκό κρεμμύδι
-
Πιπέρι
-
Σκόρδο σε σκόνη
Οδηγίες
• Τρίβουμε το αγγούρι με τη βοήθεια ενός τρίφτη και το στύβουμε όσο καλύτερα μπορούμε.
• Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο multi με τα μαχαίρια και τα πολτοποιούμε μέχρι να καταφέρουμε την υφή της αλοιφής.
• Τοποθετούμε το ντιπ στο ψυγείο. Απολαμβάνεται καλύτερα μετά από 1-2 ώρες.
(Visited 1.000 times, 1 visits today)