0 0
  • Share
  • 712 Θεάσεις
  • Like 1
  • 2 ώρες 10΄-12΄
  • Μερίδες: 35
  • Εύκολη
  • Περίπου 3,5€

Κρουσανάκια νηστίσιμα

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Βάζουμε το βαζάκι με τη μαρμελάδα για περίπου 1 ώρα στην κατάψυξη για να σφίξει
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χλιαρό νερό με τη μαγιά
  • Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το χυμό πορτοκάλι, τη ζεσταμένη φυτική μαργαρίνη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα
  • Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το μπέικιν πάουντερ
  • Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά μέχρι να καταφέρουμε μια ελαστική ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο νερό ή κι άλλο αλεύρι
  • Βάζουμε τη ζύμη σε ζεστό μέρος για περίπου 2 ώρες μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο
  • Παίρνουμε ένα κομμάτι σε μέγεθος 1 και 1/2 μπουνιά και το ανοίγουμε με τον πλάστη σε φύλλο. Με τη βοήθεια ενός μεγάλου πιάτου και ενός μαχαιριού δημιουργούμε ένα ζυμαρένιο κύκλο
  • Το χωρίζουμε σε οκτώ ίσα κομμάτια και βάζουμε στην άκρη του καθενός από 1/3 κ.γλ. μαρμελάδα ή σοκολάτα και διπλώνουμε
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για 10-12 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
(Visited 712 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Κρέπες νηστίσιμες - συνταγή
προηγούμενο
Κρέπες νηστίσιμες
Γλυκά στικς κόκκινης κολοκύθας
επόμενο
Γλυκά sticks κόκκινης κολοκύθας
Κρέπες νηστίσιμες - συνταγή
προηγούμενο
Κρέπες νηστίσιμες
Γλυκά στικς κόκκινης κολοκύθας
επόμενο
Γλυκά sticks κόκκινης κολοκύθας

Προσθέστε το σχόλιό σας

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here