0 0
  • Share
  • 6,147 Θεάσεις
  • Like 4
  • 55΄
  • Μερίδες: 10
  • Εύκολη
  • Περίπου 3,5€

Κρέπες νηστίσιμες

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το σύρμα μέχρι να καταφέρουμε έναν πηκτό χυλό
  • Σουρώνουμε το χυλό
  • Τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 26 cm. και το αφήνουμε να ζεσταθεί
  • Μόλις ζεσταθεί το τηγάνι ρίχνουμε με τη βοήθεια ενός φλιτζανιού ποσότητα χυλού ίση με το μισό του
  • Κουνάμε το τηγάνι ώστε να πάει σε όλη την επιφάνεια
  • Μόλις η κρέπα ψηθεί (χρειάζεται 2-3 λεπτά), θα ξεκολλήσει από τον πάτο
  • Με τη βοήθεια μιας σπάτουλας την γυρίζουμε και την αφήνουμε να ψηθεί και από την άλλη μεριά
  • Συνεχίζουμε τη διαδικασία και με τον υπόλοιπο χυλό/li>
  • Σερβίρονται με πραλίνα φουντουκιού, σιρόπι σοκολάτας, τριμμένο καρύδι ή οτιδήποτε άλλο της αρεσκείας μας
  • Αν τις προτιμούμε αλμυρές παραλείπουμε τη ζάχαρη από τη ζύμη.
(Visited 6,147 times, 10 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Τρουφάκια με κάστανο - συνταγή
προηγούμενο
Τρουφάκια με κάστανο
Κρουασανάκια νηστίσιμα
επόμενο
Κρουσανάκια νηστίσιμα
Τρουφάκια με κάστανο - συνταγή
προηγούμενο
Τρουφάκια με κάστανο
Κρουασανάκια νηστίσιμα
επόμενο
Κρουσανάκια νηστίσιμα

Προσθέστε το σχόλιό σας