Υλικά
-
1/2 κιλό ρεβίθια
-
1 μεγάλο κρεμμύδι
-
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
-
750 ml νερό
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Πάπρικα καπνιστή
Οδηγίες
- Βάζουμε αποβραδίς τα ρεβίθια σε μπόλικο νερό να μουλιάσουν.
- Ξεπλένουμε καλά τα ρεβίθια και τα βάζουμε στη χύτρα με το νερό και το κρεμμύδι πολτοποιημένο στο multi.
- Τα βράζουμε σε υψηλή θερμοκρασία για περίπου 10 λεπτά.
- Κατεβάζουμε τα ρεβίθια από τη φωτιά και τα σουρώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε.
- Τα πασπαλίζουμε με το λάδι, το αλάτι και την καπνιστή πάπρικα.
- Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με μια λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά.
(Visited 422 times, 1 visits today)