0 0

Κέικ νηστίσιμο με αποξηραμένα φρούτα

Χαρακτηριστικά:
  • vegan

Υλικά

Οδηγίες

Share

• Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
• Προσθέτουμε το κονιάκ και το ξύσμα από το πορτοκάλι.
• Στο χυμό μανταρίνι προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, τα ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε στο προηγούμενο μείγμα.
• Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα αποξηραμένα φρούτα με τα θρυμματισμένα καρύδια και τα προσθέτουμε και αυτά και έχοντας σταματήσει το μίξερ τα ενσωματώνουμε στο προηγούμενο μείγμα.
• Τέλος προσθέτουμε τη φαρίνα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να καταφέρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
• “Αλευρωβουτυρώνουμε” ένα ταψί με αποσπώμενο πάτο διαμέτρου 26 cm. και αδειάζουμε το μείγμα.
• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για περίπου 1 ώρα ή μέχρι να βγαίνει καθαρό το μαχαίρι μας.
• Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και απολαμβάνουμε.

(Visited 1,019 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Σοκολατένια χωνάκια με κρέμα σοκολάτας & καραμελωμένα φουντούκια
προηγούμενο
Σοκολατένια χωνάκια με κρέμα σοκολάτας & καραμελωμένα φουντούκια
επόμενο
Κουλουράκια Μένουμε Σπίτι
Σοκολατένια χωνάκια με κρέμα σοκολάτας & καραμελωμένα φουντούκια
προηγούμενο
Σοκολατένια χωνάκια με κρέμα σοκολάτας & καραμελωμένα φουντούκια
επόμενο
Κουλουράκια Μένουμε Σπίτι

Προσθέστε το σχόλιό σας