0 0
Μουστοκούλουρα

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

1 κούπα μούστο
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1/2 κούπα σπορέλαιο
1 κούπα νερό
1 κούπα μαύρη μαλακή ζάχαρη
½-1 κ.γλ. κανελλογαρύφαλα
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
Περίπου 800 γρ. φαρίνα

Μουστοκούλουρα

Χαρακτηριστικά:
  • vegan
Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Share

• Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με το σύρμα το ελαιόλαδο, το σπορέλαιο, το μούστο και τη ζάχαρη μέχρι να ομογενοποιηθούν.
• Προσθέτουμε την κανέλα και το γαρύφαλλο.
• Προσθέτουμε το μπέικιν και τη φαρίνα κοσκινισμένα σιγά-σιγά μέχρι να καταφέρουμε μια εύπλαστη ζύμη.
• Πλάθουμε τα κουλουράκια σε σχήματα της αρεσκείας μας και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα.
• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160º C για περίπου 10-15 λεπτά αναλόγως με το μέγεθος. Με αυτόν τον τρόπο γίνονται μαλακά. Αν τα προτιμάμε τραγανά τα ψήνουμε για περισσότερη ώρα.

(Visited 338 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Αχλαδόπιτα νηστίσιμη
προηγούμενο
Αχλαδόπιτα νηστίσιμη
Πίτα με μούστο
επόμενο
Πίτα (κέικ) με μούστο
Αχλαδόπιτα νηστίσιμη
προηγούμενο
Αχλαδόπιτα νηστίσιμη
Πίτα με μούστο
επόμενο
Πίτα (κέικ) με μούστο

Προσθέστε το σχόλιό σας