Υλικά
-
250 γρ. φυτική μαργαρίνη soft
-
1 & 1/2 κούπες φυτικό γάλα
-
1 & 3/4 κούπες ζάχαρη άχνη
-
2 κ.σ. κορν φλάουερ
-
3-4 σταγόνες υγρή βανίλια
-
Για το σερβίρισμα
-
Σιρόπι σοκολάταςπροαιρετικά
Οδηγίες
- Σε μια κατσαρόλα και εκτός φωτιάς ανακατεύουμε με ένα σύρμα το κορν φλάουερ με το γάλα μέχρι να διαλυθεί το πρώτο.
- Βάζουμε τη κατσαρόλα σε χαμήλη φωτιά, προσθέτουμε την υγρή βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να καταφέρουμε μια πηκτή κρέμα.
- Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει καλά.
- Σε ένα μπολ και με τη βοήθεια του μίξερ ανακατέυουμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη.
- Ενσωματώνουμε τα δύο μείγματα και τοποθετούμε την κρέμα στην κατάψυξη για περίπου οκτώ ώρες μέχρι να σφίξει.
- Προτείνεται το σερβίρισμα με σιρόπι σοκολάτας.
(Visited 14.222 times, 1 visits today)