0 0
Νηστίσιμο παγωτό βανίλια

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

250 γρ. φυτική μαργαρίνη soft
1 & 1/2 κούπες φυτικό γάλα
1 & 3/4 κούπες ζάχαρη άχνη
2 κ.σ. κορν φλάουερ
3-4 σταγόνες υγρή βανίλια
Για το σερβίρισμα
Σιρόπι σοκολάτας προαιρετικά

Νηστίσιμο παγωτό βανίλια

Χαρακτηριστικά:
  • vegan
Κουζίνα:

Υλικά

  • Για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Share
  • Σε μια κατσαρόλα και εκτός φωτιάς ανακατεύουμε με ένα σύρμα το κορν φλάουερ με το γάλα μέχρι να διαλυθεί το πρώτο.
  • Βάζουμε τη κατσαρόλα σε χαμήλη φωτιά, προσθέτουμε την υγρή βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να καταφέρουμε μια πηκτή κρέμα.
  • Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει καλά.
  • Σε ένα μπολ και με τη βοήθεια του μίξερ ανακατέυουμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη.
  • Ενσωματώνουμε τα δύο μείγματα και τοποθετούμε την κρέμα στην κατάψυξη για περίπου οκτώ ώρες μέχρι να σφίξει.
  • Προτείνεται το σερβίρισμα με σιρόπι σοκολάτας.
(Visited 13.756 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Eξωτική τούρτα σοκολάτα με καρύδα και ανανά
προηγούμενο
Eξωτική τούρτα σοκολάτα με καρύδα και ανανά
aladotos-xalbas-me-karyda-ths-Marias
επόμενο
Αλάδωτος χαλβάς με καρύδα (της Μαρίας)
Eξωτική τούρτα σοκολάτα με καρύδα και ανανά
προηγούμενο
Eξωτική τούρτα σοκολάτα με καρύδα και ανανά
aladotos-xalbas-me-karyda-ths-Marias
επόμενο
Αλάδωτος χαλβάς με καρύδα (της Μαρίας)

Προσθέστε το σχόλιό σας

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here