0 0
Λαδοκούλουρα της μαμάς

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

2 κούπες ελαιόλαδο
1 κούπα λευκό κρασί
1 κούπα ζάχαρη
3 κ. γλ. (1 φακελάκι) μπέικιν πάουντερ
1 κ. γλ. μαγειρική σόδα
1 κ. γλ. κανελλογαρύφαλα
Περίπου 1100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 κ. σ. Σουσάμι

Λαδοκούλουρα της μαμάς

Χαρακτηριστικά:
  • vegan
Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Share

• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη.
• Διαλύουμε το κρασί στη σόδα και το προσθέτουμε στο προηγούμενο μείγμα.
• Προσθέτουμε τα κανελλογαρύφαλλα και το σουσάμι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
• Προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι σιγά σιγά και όσο χρειαστεί μέχρι να καταφέρουμε μια ομοιογενή εύπλαστη ζύμη.
• Πλάθουμε τα κουλουράκια σε σχήματα της αρεσκείας μας ή χρησιμοποιούμε την ειδική μηχανή.
• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για περίπου 20-30 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.

(Visited 264 times, 2 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Κόκκινο λάχανο με πλιγούρι
προηγούμενο
Κόκκινο λάχανο με πλιγούρι
Κέικ με κρέμα λεμονιού - τούρτα λεμόνι
επόμενο
Κέικ με κρέμα λεμονιού / Τούρτα λεμόνι
Κόκκινο λάχανο με πλιγούρι
προηγούμενο
Κόκκινο λάχανο με πλιγούρι
Κέικ με κρέμα λεμονιού - τούρτα λεμόνι
επόμενο
Κέικ με κρέμα λεμονιού / Τούρτα λεμόνι

Προσθέστε το σχόλιό σας