0 0
Κόκκινο λάχανο με πλιγούρι

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Κόκκινο λάχανο με πλιγούρι

Χαρακτηριστικά:
  • vegan
Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Share

• Βάζουμε το πλιγούρι σε νερό να μουλιάσει για περίπου μία ώρα.
• Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
• Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες και το σκόρδο ψιλοκομμένο και τα αφήνουμε να μαραθούν.
• Προσθέτουμε το λάχανο κομμένο σε μικρά κομμάτια και το αφήνουμε να μαλακώσει.
• Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, καπνιστή πάπρικα και μοσχοκάρυδο.
• Προσθέτουμε το καυτό νερό, το συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας και το πλιγούρι.
• Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία και κλείνουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσει το πλιγούρι. Χρειάζεται περίπου 15 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον νερό.
• Σερβίρουμε με χυμό λεμονιού.

(Visited 840 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Τούρτα σοκολάτα Black Forest με αβοκάντο
προηγούμενο
Σοκολατένια τούρτα τύπου Black Forest με αβοκάντο
Λαδοκούλουρα της μαμάς
επόμενο
Λαδοκούλουρα της μαμάς
Τούρτα σοκολάτα Black Forest με αβοκάντο
προηγούμενο
Σοκολατένια τούρτα τύπου Black Forest με αβοκάντο
Λαδοκούλουρα της μαμάς
επόμενο
Λαδοκούλουρα της μαμάς

Προσθέστε το σχόλιό σας

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here