0 0
  • Share
  • 138 Θεάσεις
  • Like
  • 60'
  • Μερίδες: 10
  • Εύκολη
  • Περίπου 3,5€
Μπουγάτσα σοκολάτα

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Μπουγάτσα σοκολάτα

Χαρακτηριστικά:
  • vegan

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το ξύσμα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και οι βανίλιες.
  • Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να πετύχουμε μια ομοιογενή κρέμα.
  • Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μια μια κουταλιά τη μαργαρίνη και τις σταγόνες κουβερτούρας και τα ενσωματώνουμε στην κρέμα.
  • Κόβουμε τη σφολιάτα σε δύο μέρη (το ένα λίγο πιο μεγάλο από το άλλο).
  • Ανοίγουμε τα δύο φύλλα με τον πλάστη.  Με αυτόν τον τρόπο το φύλλο δε γίνεται πολύ χοντρό και γίνεται πιο αισθητή η κρέμα. Αν θέλετε το φύλλο πιο χοντρό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο φύλλα σφολιάτας
  • Τοποθετούμε το μεγαλύτερο φύλλο σφολιάτας σε ένα πυρέξ αφού πρώτα το έχουμε αλείψει με φυτική μαργαρίνη, προσπαθώντας να καλύψουμε και τα πλάγια του πυρέξ.
  • Προσθέτουμε την κρέμα και τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο φύλλο.
  • Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180º C για μισή ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρώμα η σφολιάτα μας.
  • Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα και σερβίρουμε. Καλό θα ήταν να την αφήσουμε να κρυώσει για να κόβετε πιο εύκολα.
(Visited 138 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Μπουγάτσα νηστίσιμη
προηγούμενο
Μπουγάτσα νηστίσιμη
Πάστα Φλώρα - νηστίσιμη συνταγή
επόμενο
Πάστα Φλώρα
Μπουγάτσα νηστίσιμη
προηγούμενο
Μπουγάτσα νηστίσιμη
Πάστα Φλώρα - νηστίσιμη συνταγή
επόμενο
Πάστα Φλώρα

Προσθέστε το σχόλιό σας