0 0
  • Share
  • 390 Θεάσεις
  • Like 2
  • 55΄
  • Μερίδες: 10
  • Εύκολη
  • Περίπου 3,5€
Πάστα Φλώρα

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:
1 συσκευασία (500 γρ.) κόκκινη φαρίνα
1/2 κούπα ζάχαρη
1 & 1/2 κούπα σπορέλαιο
3 κ. σ. κονιάκ
1/2 κούπα φυσικό χυμό μανταρίνι
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1/2 κιλό μαρμελάδα της αρεσκείας μας

Πάστα Φλώρα

Χαρακτηριστικά:
  • vegan

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Βάζουμε σε ένα μπολ το σπορέλαιο, το χυμό μανταρίνι, το κονιάκ, το ξύσμα και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι το μείγμα να αφρατέψει.
  • Προσθέτουμε τη φαρίνα κοσκινισμένη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το χέρι μέχρι να καταφέρουμε μια εύπλαστη ζύμη.
  • Παίρνουμε τα 2/3 της ζύμης και τα ανοίγουμε σε φύλλο σε ένα πυρέξ προσπαθώντας να καλύψουμε και τα πλάγια.
  • Στρώνουμε την επιφάνεια με τη μαρμελάδα.
  • Ανοίγουμε με τον πλάστη την υπόλοιπη ζύμη, την κόβουμε σε λωρίδες και με τη μέθοδο του κοχλία στολίζουμε την πάστα φλώρα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180º C  για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσει η πάστα φλώρα χρυσαφί χρώμα.
(Visited 390 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Μπουγάτσα σοκολάτας νηστίσιμη
προηγούμενο
Μπουγάτσα σοκολάτα
Πάστα φλώρα με ψιχουλιαστή ζύμη
επόμενο
Πάστα Φλώρα με ψιχουλιαστή ζύμη
Μπουγάτσα σοκολάτας νηστίσιμη
προηγούμενο
Μπουγάτσα σοκολάτα
Πάστα φλώρα με ψιχουλιαστή ζύμη
επόμενο
Πάστα Φλώρα με ψιχουλιαστή ζύμη

Προσθέστε το σχόλιό σας