Υλικά
-
1 συσκευασία μπισκότα digestive
-
1 συσκευασία φυτική μαργαρίνη με άρωμα καρύδα225 γρ.
-
1 κούπα ζάχαρη άχνη
-
1 κούπα καρύδα τριμμένη
-
3 κ.σ. κακάο
-
Επιπλέον καρύδα για πασπάλισμα
Οδηγίες
• Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη φυτική μαργαρίνη, τη ζάχαρη, το κακάο και την τριμμένη καρύδα.
• Ανακατεύουμε με τι μίξερ το παραπάνω μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
• Ανακατεύουμε με τι μίξερ το παραπάνω μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
• Προσθέτουμε τα μπισκότα κομμένα σε κομμάτια και τα ενσωματώνουμε.
• Τοποθετούμε σε μια επίπεδη επιφάνεια το αλουμινόχαρτο και από πάνω τη λαδόκολλα. Βάζουμε το μείγμα και με τη βοήθεια των χεριών μας και της λαδόκολλας φτιάχνουμε έναν κύλινδρο σε πάχος της αρεσκείας μας.
• Το τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες.
• Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε με τριμμένη καρύδα.
• Τοποθετούμε σε μια επίπεδη επιφάνεια το αλουμινόχαρτο και από πάνω τη λαδόκολλα. Βάζουμε το μείγμα και με τη βοήθεια των χεριών μας και της λαδόκολλας φτιάχνουμε έναν κύλινδρο σε πάχος της αρεσκείας μας.
• Το τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες.
• Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε με τριμμένη καρύδα.
(Visited 2.796 times, 1 visits today)