0 0
  • Share
  • 560 Θεάσεις
  • Like
  • 55΄
  • Μερίδες: 10
  • Εύκολη
  • Περίπου 3,5€
Πάστα Φλώρα με ψιχουλιαστή ζύμη

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:
1 συσκευασία (500 γρ.) κόκκινη φαρίνα
1 φλ. ζάχαρη
2 βανίλιες
1 συσκευασία (250 γρ.) φυτική μαργαρίνη & επιπλέον για το άλειμμα του ταψιού
2 κ. σ. κονιάκ
1/2 κιλό μαρμελάδα της αρεσκείας μας

Πάστα Φλώρα με ψιχουλιαστή ζύμη

Χαρακτηριστικά:
  • vegan

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Βάζουμε σε ένα μπολ τη φυτική μαργαρίνη, τη ζάχαρη και το κονιάκ και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψουν.
  • Προσθέτουμε τη φαρίνα κοσκινισμένη μαζί με τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
  • Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πετύχουμε μια τριφτή ζύμη.
  • Χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο μέρη. Τα ένα πιο μεγάλο από το άλλο.
  • Τα βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες μέχρι να σφίξουν.
  • Μόλις τα δύο κομμάτια ζύμης στερεοποιηθούν τα τρίβουμε με το χοντρό μέρος του τρίφτη και στρώνουμε το μεγαλύτερο από κάτω και στα πλάγια, στη μέση βάζουμε τη μαρμελάδα και το μικρότερο από πάνω.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180º C  για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσει η πάστα φλώρα χρυσαφί χρώμα.
(Visited 560 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Πάστα Φλώρα - νηστίσιμη συνταγή
προηγούμενο
Πάστα Φλώρα
Σοκολατόπιτα νηστίσιμη - συνταγή
επόμενο
Σοκολατόπιτα νηστίσιμη
Πάστα Φλώρα - νηστίσιμη συνταγή
προηγούμενο
Πάστα Φλώρα
Σοκολατόπιτα νηστίσιμη - συνταγή
επόμενο
Σοκολατόπιτα νηστίσιμη

Προσθέστε το σχόλιό σας