Υλικά
-
2 (125 γρ. η καθεμία) σοκολάτες υγείας κουβερτούρα
-
1 κ. γλ. λάδι καρύδας ή 1 κ.σ. σπορέλαιο
-
Κομπόστα βύσσινο (ή άλλο γλυκό του κουταλιού της αρεσκείας μας)
Οδηγίες
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε τις σοκολάτες προσθέτοντας το λάδι καρύδας ή το σπορέλαιο
- Σε θήκη σιλικόνης για σοκολατάκια με διάφορα σχέδια γεμίζουμε με ένα μικρό κουταλάκι το 1/3 της καθεμιάς
- Αφού στραγγίσουμε το γλυκό του κουταλιού το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί και τοποθετούμε ένα με δύο κομματάκια στη λιωμένη σοκολάτα
- Γεμίζουμε τη θήκη με σοκολάτα
- Τα αφήνουμε να παγώσουν και τα απολαμβάνουμε.
(Visited 692 times, 1 visits today)