Υλικά
-
10 καπάκια γκοφρέτας για παγωτό
-
2 φλ. τσ. corn flakes ή κόκκοι ρυζιού με γεύση σοκολάτα
-
1 (125 γρ.) σοκολάτα κουβερτούρα
-
1 κ. σ. σπορέλαιο
-
Χρωματιστή τρούφα για πασπάλισμα
Οδηγίες
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα προσθέτοντας το σπορέλαιο
- Αφού λιώσει η σοκολάτα προσθέτουμε τα corn flakes και τα ενσωματώνουμε
- Γεμίζουμε τα καπάκια με τα σοκολατωμένα corn flakes και τα πασπαλίζουμε με την τρούφα
- Τα αφήνουμε για περίπου μια ώρα να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
(Visited 216 times, 1 visits today)