0 0
Τρουφάκια καρότου & κρέμα καρότου

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:
1/2 κιλό καρότα
1 & 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
1 κούπα (και επιπλέον για το πασπάλισμα) καρύδα τριμμένη
2 κ. σ. κορν φλάουρ

Τρουφάκια καρότου & κρέμα καρότου

Χαρακτηριστικά:
  • vegan
Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Καθαρίζουμε και βράζουμε τα καρότα. Τα πολτοποιούμε στο multi. Χρειαζόμαστε 2 κούπες πολτό καρότου.
  • Προσθέτουμε τη ζάχαρη και την καρύδα και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε το μείγμα σε μια καθαρή και βαμβακερή πετσέτα και το στύβουμε όσο καλύτερα μπορούμε κρατώντας το ζουμί για την κρέμα.
  • Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου μία ώρα να σφίξει.
  • Πλάθουμε τα τρουφάκια σε μέγεθος της αρεσκείας μας και τα πασπαλίζουμε με την τρούφα.
  • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ζουμί που έχουμε κρατήσει (είναι περίπου 1 κούπα).
  • Προσθέτουμε το κορν φλάουερ και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει.
(Visited 1.138 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
προηγούμενο
Σοκολατένιος χαλβάς με σιμιγδάλι
Κέικ λεμόνι με αβοκάντο - συνταγή
επόμενο
Κέικ λεμόνι με αβοκάντο
προηγούμενο
Σοκολατένιος χαλβάς με σιμιγδάλι
Κέικ λεμόνι με αβοκάντο - συνταγή
επόμενο
Κέικ λεμόνι με αβοκάντο

Προσθέστε το σχόλιό σας