0 0
  • Share
  • 1.136 Θεάσεις
  • Like 6
  • 1 ώρα & 15'
  • Μερίδες: 10
  • Εύκολη
Σοκολατένιος χαλβάς με σιμιγδάλι

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:
1 κούπα σιμιγδάλι χονδρό
2 κ. σ. λάδι καρύδας
1 συσκευασία (125 γρ.) σοκολάτα κουβερτούρα
(για πασπάλισμα) Διάφορες τρούφες
Για το σιρόπι
1 & 1/2 κούπες ζάχαρη
4 κούπες νερό
Μερικές σταγόνες λεμόνι
Μία φλούδα από λεμόνι

Σοκολατένιος χαλβάς με σιμιγδάλι

Χαρακτηριστικά:
  • vegan
Κουζίνα:

Υλικά

  • Για το σιρόπι

Οδηγίες

Share

• Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μία κουταλιά της σούπας «λάδι» καρύδας.
• Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την άλλη κουταλιά της σούπας «λάδι» καρύδας με το σιμιγδάλι και το ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει ένα χρυσαφί χρώμα.
• Προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτας και συνεχίζουμε για λίγο το ανακάτεμα.
• Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι και τα βράζουμε για 5 λεπτά.
• Ρίχνουμε με προσοχή το σιρόπι στον χαλβά και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει.
• Το βάζουμε σε μια φόρμα και το αφήνουμε να κρυώσει.
• Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες.
• Το ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με τις τρούφες της αρεσκείας μας.

(Visited 1.136 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Κριτσίνια ολικής άλεσης - συνταγή
προηγούμενο
Κριτσίνια ολικής άλεσης
Τρουφάκια καρότου & κρέμα καρότου
επόμενο
Τρουφάκια καρότου & κρέμα καρότου
Κριτσίνια ολικής άλεσης - συνταγή
προηγούμενο
Κριτσίνια ολικής άλεσης
Τρουφάκια καρότου & κρέμα καρότου
επόμενο
Τρουφάκια καρότου & κρέμα καρότου

Προσθέστε το σχόλιό σας