0 0
  • Share
  • 86 Θεάσεις
  • Like
  • 20'
  • Μερίδες: 4
  • Εύκολη
  • Περίπου 4€
Ριζότο με θαλασσινά

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:
1 συσκευασία (500 γρ. ) κατεψυγμένα θαλασσινά
1 φλ. τσ. ρύζι κατά προτίμηση basmati
2 κ. σ. άνηθο
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
3 φλ. τσ. περίπου βραστό νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ξύσμα & χυμό από ένα λεμόνι

Ριζότο με θαλασσινά

Χαρακτηριστικά:
  • vegan

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
  • Προσθέτουμε τα θαλασσινά και τα σοτάρουμε.
  • Προσθέτουμε το ρύζι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
  • Προσθέτουμε λίγο λίγο το νερό. Περιμένουμε να απορροφήσει αυτό που έχουμε ρίξει και ρίχνουμε το επόμενο μέχρι να το ρίξουμε όλο και να βράσει το ρύζι.
  • Εντωμεταξύ προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα από λεμόνι, το πιπέρι και το αλάτι αφού όμως δοκιμάσουμε.
  • Λίγο πριν βράσει τελείως το ρύζι προσθέτουμε τον άνηθο.
(Visited 86 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Πικάντικα στικς κόκκινης κολοκύθας
προηγούμενο
Πικάντικα sticks κόκκινης κολοκύθας
Ριζότο λαχανικών νηστίσιμη συνταγή
επόμενο
Ριζότο λαχανικών
Πικάντικα στικς κόκκινης κολοκύθας
προηγούμενο
Πικάντικα sticks κόκκινης κολοκύθας
Ριζότο λαχανικών νηστίσιμη συνταγή
επόμενο
Ριζότο λαχανικών

Προσθέστε το σχόλιό σας