0 0

Κριτσίνια ολικής άλεσης

Χαρακτηριστικά:
  • vegan
Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Share

• Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρασί, τη μαγιά, το αλάτι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
• Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, τον κοπανισμένο λιναρόσπορο και σιγά σιγά τα κοσκινισμένα άλευρα και ζυμώνουμε ώστε να δημιουργήσουμε μια ελαστική ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον αλεύρι ή επιπλέον ελαιόλαδο.
• Την σκεπάζουμε με μια πετσέτα και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος για περίπου μία ώρα μέχρι να διπλασιαστεί ό όγκος της.
• Πλάθουμε μακρόστενα “κορδόνια” και τα πασπαλίζουμε με τα υλικά πασπαλίσματος της επιλογής μας.
• Τα αφήνουμε για ακόμα κανένα μισάωρο να ξαναφουσκώσουν.
• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200º C για περίπου 10-15 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα.

(Visited 385 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Κριθαράκι με λαχανικά
προηγούμενο
Κριθαράκι με λαχανικά
επόμενο
Σοκολατένιος χαλβάς με σιμιγδάλι
Κριθαράκι με λαχανικά
προηγούμενο
Κριθαράκι με λαχανικά
επόμενο
Σοκολατένιος χαλβάς με σιμιγδάλι

Προσθέστε το σχόλιό σας