1 0
  • Share
  • 2,350 Θεάσεις
  • Like 2
  • 1 ώρα
  • Μερίδες: 10
  • Εύκολη
Η πιο νόστιμη νηστίσιμη μπουγάτσα

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Η πιο νόστιμη νηστίσιμη μπουγάτσα

Χαρακτηριστικά:
  • vegan
Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη, τη βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
  • Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να πετύχουμε μια ομοιογενή κρέμα.
  • Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μια μια κουταλιά τη μαργαρίνη και την ενσωματώνουμε στην κρέμα.
  • Κόβουμε τη σφολιάτα σε δύο μέρη (το ένα λίγο πιο μεγάλο από το άλλο).
  • Ανοίγουμε τα δύο φύλλα με τον πλάστη.  Με αυτόν τον τρόπο το φύλλο δε γίνεται πολύ χοντρό και γίνεται πιο αισθητή η κρέμα. Αν θέλετε το φύλλο πιο χοντρό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο φύλλα σφολιάτας
  • Τοποθετούμε το μεγαλύτερο φύλλο σφολιάτας σε ένα πυρέξ αφού πρώτα το έχουμε αλείψει με φυτική μαργαρίνη, προσπαθώντας να καλύψουμε και τα πλάγια του πυρέξ.
  • Προσθέτουμε την κρέμα και τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο φύλλο.
  • Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180º C για μισή ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρώμα η σφολιάτα μας.
  • Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα και σερβίρουμε. Καλό θα ήταν να την αφήσουμε να κρυώσει για να κόβετε πιο εύκολα.
(Visited 2,350 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
christougenniatika-koukounaria
προηγούμενο
Χριστουγεννιάτικα κουκουνάρια με βάση από τρουφάκια
Ψωμί ολικής άλεσης
επόμενο
Ψωμί ολικής άλεσης
christougenniatika-koukounaria
προηγούμενο
Χριστουγεννιάτικα κουκουνάρια με βάση από τρουφάκια
Ψωμί ολικής άλεσης
επόμενο
Ψωμί ολικής άλεσης

Προσθέστε το σχόλιό σας