Υλικά
-
1 συσκευασία (400ml) κρέμα καρύδας
-
1/2 φλ. τσ. ζάχαρη άχνη
-
3 φλ. τσ. καρύδα τριμμένη
-
500 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
-
1 κ.σ. σπορέλαιο
-
Οδηγίες
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα καρύδας και τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η δεύτερη
- Προσθέτουμε την καρύδα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να δημιουργηθεί ένας αρκετά πηκτός χυλός. Αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλη καρύδα
- Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνουμε για περίπου 1 ώρα να μέχρι σφίξει
- Πλάθουμε με τα χέρια μας μακρόστενα μπαστουνάκια
- Καλό είναι να τα ξαναβάλουμε στο ψυγείο για να αποκτήσουν ένα σταθερό σχήμα
- Σε μπεν μαρί βάζουμε τη σοκολάτα με το σπορέλαιο και την αφήνουμε να λιώσει
- Βουτάμε τα μπαστουνάκια στη λιωμένη σοκολάτα και τα βάζουμε σε μια λαδόκολλα να σφίξουν.
(Visited 1.262 times, 1 visits today)