Υλικά
-
3 μεγάλα (περασμένα από χοντρό τρίφτη) κολοκύθια
-
1 φλ. τσ. φαρίνα
-
2 (περασμένα από το multi) κρεμμύδια
-
1 (περασμένη από το multi) σκελίδα σκόρδο
-
1 κ. γλ. Πάπρικα καπνιστή
-
3 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
-
Άνηθος
-
Δυόσμος
-
μαϊντανός
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Ρίγανη
-
Κόλιανδρο
-
Λάδι για τηγάνισμα
Οδηγίες
- Αφού περάσουμε τα κολοκύθια από το χοντρό τρίφτη τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι τουλάχιστον για μία ώρα για να αποβάλουν τα υγρά τους
- Στύβουμε όσο πιο καλά μπορούμε το κολοκύθι
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την φαρίνα
- Διαδοχικά προσθέτουμε τη φαρίνα μέχρι να καταφέρουμε έναν πηκτό χυλό
- Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.
(Visited 1.654 times, 1 visits today)