0 0
  • Share
  • 173 Θεάσεις
  • Like
  • 3 ώρες στο ψυγείο 15΄
  • Μερίδες: 10
  • Εύκολη
  • Περίπου 2€
Χαλβάς με εσπεριδοειδή

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:
1 ποτήρι σιμιγδάλι χονδρό
1/2 ποτήρι σπορέλαιο
Για το σιρόπι
1 & 1/2 ποτήρι ζάχαρη
2 & 1/2 ποτήρι νερό
1/4 κούπας φυσικό χυμό μανταρίνι
1 ξυλάκι Κανέλα
2 γαρύφαλλα
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Χαλβάς με εσπεριδοειδή

Χαρακτηριστικά:
  • vegan
Κουζίνα:

Υλικά

  • Για το σιρόπι

Οδηγίες

Share

 

  • Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το σπορέλαιο και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί.
  • Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει ένα χρυσαφί χρώμα.
  • Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι και τα βράζουμε για 5 λεπτά.
  • Ρίχνουμε με προσοχή το σιρόπι στον χαλβά και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει.
  • Το βάζουμε σε μια φόρμα και το αφήνουμε να κρυώσει
  • Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες.
  • Το ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

 

(Visited 173 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Χαλβάς με ινδοκάρυδο -συνταγή
προηγούμενο
Χαλβάς με ινδοκάρυδο & λεμόνι
Κέικ καρότου - συνταγή
επόμενο
Κέικ καρότου
Χαλβάς με ινδοκάρυδο -συνταγή
προηγούμενο
Χαλβάς με ινδοκάρυδο & λεμόνι
Κέικ καρότου - συνταγή
επόμενο
Κέικ καρότου

Προσθέστε το σχόλιό σας