0 0
  • Share
  • 2.746 Θεάσεις
  • Like 3
  • 1 ώρα περίπου
  • Μερίδες: 10
  • Εύκολη
  • Περίπου 3,5€
Κέικ καρότου

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Κέικ καρότου

Χαρακτηριστικά:
  • vegan

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το καρότο, το ελαιόλαδο, το κονιάκ και τη ζάχαρη.
  • Στο χυμό μανταρίνι προσθέτουμε το μπείκιν, ανακατεύουμε και το ρίχνουμε στο προηγούμενο μείγμα.
  • Προσθέτουμε την κοσκινισμένη φαρίνα.
  • Ανακατεύουμε τη σκόνη αμυγδάλου με τις σταφίδες και τα προσθέτουμε και αυτά.
  • Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να καταφέρουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Η υφή του δεν είναι τόσο υδαρής όσο του συνηθισμένου κέικ.
  • Ρίχνουμε το μείγμα σε “αλευρωβουτυρωμένη” φόρμα και το βάζουμε να ψηθεί στους 180º C για 40-50 λεπτά περίπου, ή μέχρι να βγαίνει το μαχαίρι μας καθαρό. Επειδή το καρότο έχει αρκετή υγρασία ίσως χρειαστεί να κατεβάσετε τη θερμοκρασία στους 150º C και να βάλετε επιπλέον τις κάτω αντιστάσεις.
  • Μόλις κρυώσει το κέικ το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και απολαμβάνουμε.
(Visited 2.746 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Χαλβάς με εσπεριδοειδή
προηγούμενο
Χαλβάς με εσπεριδοειδή
Μπιφτέκι λαχανικών - συνταγή
επόμενο
Μπιφτέκι λαχανικών
Χαλβάς με εσπεριδοειδή
προηγούμενο
Χαλβάς με εσπεριδοειδή
Μπιφτέκι λαχανικών - συνταγή
επόμενο
Μπιφτέκι λαχανικών

Ένα σχόλιο Απόκρυψη σχολίων

Προσθέστε το σχόλιό σας

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here