Υλικά
-
1/2 συσκευασία βίδες ζυμαρικά
-
Περίπου μία κούπα σε κυβάκια χρωματιστές πιπεριές
-
1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι
-
1-2 μέτρια Μανιτάρια
-
5-7 ντοματίνια
-
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
-
1/2 κούπα λευκό κρασί
-
Περίπου 2 κούπες καυτό νερό
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
μαϊντανός
-
Σκόρδο σε σκόνη
Οδηγίες
- Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε μικρές ροδέλες και το αφήνουμε να μαραθεί.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε κυβάκια και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν.
- Μόλις μαλακώσουν τα κρεμμύδια και οι πιπεριές προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα περίπου στο ίδιο μέγεθος.
- Προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και τη σκόνη σκόρδου.
- Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία και προσθέτουμε τα μακαρόνια και σταδιακά το βραστό νερό μέχρι να βράσουν.
- Μόλις κλείσουμε τη φωτιά προσθέτουμε το μαϊντανό.
- Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
(Visited 1.870 times, 1 visits today)