Υλικά
-
1 συσκευασία (170 γρ.) βιολογική σόγια σε μορφή κιμά
-
2 περασμένα από το multi κρεμμύδια
-
1 περασμένη από το multi σκελίδα σκόρδο
-
1 φλ. τσ. νερό
-
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
-
1 φλ. τσ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
-
1 κ. γλ. πελτές
-
2 κ. σ. κέτσαπ
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Πάπρικα καπνιστή
-
Κόλιανδρος
Οδηγίες
- Βάζουμε τη σόγια να βράσει.
- Μόλις πάρει μία βράση την αποσύρουμε από τη φωτιά και αφού την αφήσουμε 10 λεπτά να σταθεί την βάζουμε σε σουρωτήρι και αφού την πλύνουμε καλά την αφήνουμε να στραγγίσει.
- Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και την αφήνουμε να βράσει για περίπου 10 λεπτά.
- Δοκιμάζουμε το αλάτι και αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο νερό.
(Visited 838 times, 1 visits today)