0 0
  • Share
  • 81 Θεάσεις
  • Like
  • 35΄
  • Μερίδες: 10
  • Εύκολη
  • Περίπου 3,5€
Κιμάς σόγιας

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:
1 συσκευασία (170 γρ.) βιολογική σόγια σε μορφή κιμά
2 περασμένα από το multi κρεμμύδια
1 περασμένη από το multi σκελίδα σκόρδο
1 φλ. τσ. νερό
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
1 φλ. τσ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
1 κ. γλ. πελτές
2 κ. σ. κέτσαπ
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα καπνιστή
Κόλιανδρος

Κιμάς σόγιας

Χαρακτηριστικά:
  • vegan

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Βάζουμε τη σόγια να βράσει.
  • Μόλις πάρει μία βράση την αποσύρουμε από τη φωτιά και αφού την αφήσουμε 10 λεπτά να σταθεί την βάζουμε σε σουρωτήρι και αφού την πλύνουμε καλά την αφήνουμε να στραγγίσει.
  • Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν.
  • Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και την αφήνουμε να βράσει για περίπου 10 λεπτά.
  • Δοκιμάζουμε το αλάτι  και αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο νερό.
(Visited 81 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Μπιφτέκι λαχανικών - συνταγή
προηγούμενο
Μπιφτέκι λαχανικών
επόμενο
Νηστίσιμη μαγιονέζα (χωρίς αυγά)
Μπιφτέκι λαχανικών - συνταγή
προηγούμενο
Μπιφτέκι λαχανικών
επόμενο
Νηστίσιμη μαγιονέζα (χωρίς αυγά)

Προσθέστε το σχόλιό σας