0 0
  • Share
  • 130 Θεάσεις
  • Like
  • 45΄
  • Μερίδες: 10
  • Εύκολη
  • Περίπου 2€
Μπουρεκάκια πιπεριάς

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:
5-6 (κόκκινες και πράσινες) πιπεριές
1 μεγάλο κρεμμύδι
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
μαϊντανός
3/4 φλ. τσ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
Αλάτι
Πιπέρι
Κάρυ
Μοσχοκάρυδο

Μπουρεκάκια πιπεριάς

Χαρακτηριστικά:
  • vegan
Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πιπεριές σε αλατισμένο νερό μέχρι να ξεφλουδίζονται με ευκολία
  • Τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε στο multi
  • Πολτοποιούμε και το ξερό κρεμμύδι/
  • Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το μαϊντανό
  • Προσθέτουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε μέχρι να καταφέρουμε ένα ομοιογενές μείγμα
  • Με τη βοήθεια ενός κουταλιού της σούπας παίρνουμε ποσότητα του μείγματος τόση όση χωράει σε αυτό και τη ρίχνουμε στο καυτό λάδι
  • Τα τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά από κάθε μεριά σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
(Visited 130 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Μελιτζανοσαλάτα
προηγούμενο
Μελιτζανοσαλάτα
Πικάντικα ρεβίθια - συνταγή
επόμενο
Πικάντικα ρεβίθια
Μελιτζανοσαλάτα
προηγούμενο
Μελιτζανοσαλάτα
Πικάντικα ρεβίθια - συνταγή
επόμενο
Πικάντικα ρεβίθια

Προσθέστε το σχόλιό σας