Υλικά
-
5-6 (κόκκινες και πράσινες) πιπεριές
-
1 μεγάλο κρεμμύδι
-
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
-
μαϊντανός
-
3/4 φλ. τσ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-
1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Κάρυ
-
Μοσχοκάρυδο
Οδηγίες
- Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πιπεριές σε αλατισμένο νερό μέχρι να ξεφλουδίζονται με ευκολία
- Τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε στο multi
- Πολτοποιούμε και το ξερό κρεμμύδι/
- Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το μαϊντανό
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε μέχρι να καταφέρουμε ένα ομοιογενές μείγμα
- Με τη βοήθεια ενός κουταλιού της σούπας παίρνουμε ποσότητα του μείγματος τόση όση χωράει σε αυτό και τη ρίχνουμε στο καυτό λάδι
- Τα τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά από κάθε μεριά σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
(Visited 434 times, 1 visits today)