Υλικά
-
4-5 μέτριες πατάτες
-
2 μέτρια κόκκινα κρεμμύδια
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
-
4-5 κλωναράκια μαϊντανός
-
1 κλωναράκι Δυόσμος
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Σκόρδο σε σκόνη
Οδηγίες
- Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τόσο ώστε να μην μαλακώσουν τελείως.
- Τις καθαρίζουμε και τις τρίβουμε από τη χοντρή μεριά του τρίφτη.
- Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
- Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το ένα περασμένο από τον τρίφτη και το άλλο κομμένο σε κυβάκια και το σκόρδο πολτοποιημένο και τα αφήνουμε να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε τις τριμμένες πατάτες και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε.
- Αφήνουμε λίγο να ενσωματωθούν οι γεύσεις και κλείνουμε τη φωτιά.
- Προσθέτουμε τον μαϊντανό και το δυόσμο ψιλοκομμένο.
(Visited 593 times, 1 visits today)