0 0
  • Share
  • 771 Θεάσεις
  • Like 4
  • Περίπου 2 ώρες με το φούσκωμα της ζύμης
  • Μερίδες: 5
  • Εύκολη
Αλάδωτα ελιοψωμάκια

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:
Περίπου 1/2 κιλό αλεύρι γ.ο.χ.
Περίπου 2 κούπες Ελαφρώς χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
Περίπου 1 κούπα ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
Αλάτι
Πιπέρι
Σκόρδο σε σκόνη
Ρίγανη

Αλάδωτα ελιοψωμάκια

Χαρακτηριστικά:
  • vegan
Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Share
• Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τις ελιές, τη σάλτσα σόγιας , το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και τη σκόνη σκόρδου και τα ανακατεύουμε ελαφρά.
• Προσθέτουμε σιγά-σιγά το νερό μέχρι να καταφέρουμε μια εύπλαστη ζύμη.
• Πλάθουμε μπαλάκια σε μέγεθος μπουνιάς και τα τοποθετούμε αραιά στο αντικολλητικό ταψί.
• Αφήνουμε τα ελιόψωμα σε ζεστό μέρος να φουσκώσουν για μια ώρα περίπου.
• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για 40 λεπτά περίπου ή μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
(Visited 771 times, 1 visits today)

Βήματα:

1
OK

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Αλάδωτα κουλουράκια με ταχίνι και πορτοκάλι
προηγούμενο
Αλάδωτα κουλουράκια με ταχίνι και πορτοκάλι
Αλάδωτα φραουλοτρουφάκια
επόμενο
Αλάδωτα φραουλοτρουφάκια
Αλάδωτα κουλουράκια με ταχίνι και πορτοκάλι
προηγούμενο
Αλάδωτα κουλουράκια με ταχίνι και πορτοκάλι
Αλάδωτα φραουλοτρουφάκια
επόμενο
Αλάδωτα φραουλοτρουφάκια

Προσθέστε το σχόλιό σας