• Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρασί, τη μαγιά, το αλάτι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. • Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, τον κοπανισμένο λιναρόσπορο και σιγά σιγά τα...
• Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το αβοκάντο με το χλιαρό νερό και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το παραπάνω μείγμα...
Σε ένα μπολ βάζουμε το σπορέλαιο, το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε το χοντρό και το...
Θρυμματίζουμε τα φύλλα κρούστας και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ αφού πρώτα το αλείψουμε με τη φυτική μαργαρίνη. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μια λεκάνη και τα ανακατεύουμε μέχρι...
Για τα σουτζουκάκια Βάζουμε τη σόγια να βράσει. Μόλις πάρει μία βράση την αποσύρουμε από τη φωτιά και αφού την αφήσουμε 10 λεπτά να σταθεί την βάζουμε σε σουρωτήρι και αφού...
Για το παντεσπάνι Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το χλιαρό νερό με τη σόδα και το κοσκινισμένο κακάο. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το σπορέλαιο, τη βανίλια και το κονιάκ...
Για τη ζύμη Πλένουμε το κουνουπίδι και πολτοποιούμε τις φουντίτσες του στο multi. Το πολτοποιημένο κουνουπίδι το βάζουμε σε ένα βαμβακερό ύφασμα και το στύβουμε για να απομακρυνθεί όσο το...
Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια περασμένα από το multi, τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τις ελιές και τα τσιγαρίζουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε το...
Βάζουμε το βαζάκι με τη μαρμελάδα για περίπου 1 ώρα στην κατάψυξη για να σφίξει. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χλιαρό νερό με τη μαγιά. Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το χυμό...
Για το Μπιφτέκια Βάζουμε τη σόγια να βράσει. Μόλις πάρει μία βράση την αποσύρουμε από τη φωτιά και αφού την αφήσουμε 10 λεπτά να σταθεί την βάζουμε σε σουρωτήρι και...
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό, αφού έχουμε προσθέσει το κύβο λαχανικών, τα λαχανικά, τις πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους και τα κολοκύθια κομμένα σε κύβους Μόλις βράσουν...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το καρότο, το ελαιόλαδο, το κονιάκ και τη ζάχαρη. Στο χυμό μανταρίνι προσθέτουμε το μπείκιν, ανακατεύουμε και το ρίχνουμε στο προηγούμενο μείγμα. Προσθέτουμε...
Βράζουμε και καθαρίζουμε το παντζάρι. Βάζουμε στο multi το παντζάρι με το χυμό του, το αβοκάντο και το χυμό μανταρινιού και τα πολτοποιούμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το αβοκάντο με τη μισή κούπα χλιαρό νερό και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το υπόλοιπο χλιαρό...
Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη, το λάδι καρύδας και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το καθαρισμένο αβοκάντο με τη μισή κούπα χυμό πορτοκάλι και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το υπόλοιπο...
Για τα κεκάκια Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το νερό με το κακάο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά πρώτα τα υγρά και μετά τα στερεά και ανακατεύουμε μέχρι να καταφέρουμε έναν ομοιογενή...
Αφού βράσουμε το παντζάρι και το καθαρίσουμε το βάζουμε στο multi με το χυμό και το πολτοποιούμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το παντζάρι, το ελαιόλαδο, το κονιάκ,...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το νερό, το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Στο χυμό πορτοκάλι προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, τα ανακατεύουμε και τα...
Στο μπολ του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τις βανίλιες. Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλέυρι και το προσθέτουμε...