0 0
  • Share
  • 591 Θεάσεις
  • Like
  • 55΄- 65΄
  • Μερίδες: 10
  • Εύκολη
  • Περίπου 3,5€
Κέικ με παντζάρι

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Κέικ με παντζάρι

Χαρακτηριστικά:
  • vegan

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Αφού βράσουμε το παντζάρι και το καθαρίσουμε το βάζουμε στο multi με το χυμό και το πολτοποιούμε.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το παντζάρι, το ελαιόλαδο, το κονιάκ, τη βανίλια και τη ζάχαρη.
  • Προσθέτουμε και την υγρή σόδα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  • Προσθέτουμε την κοσκινισμένη φαρίνα.
  • Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να καταφέρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Ρίχνουμε το μείγμα σε “αλευρωλαδωμένη” φόρμα και το βάζουμε να ψηθεί στους 180º C για 40-50 λεπτά περίπου, ή μέχρι να βγαίνει το μαχαίρι μας καθαρό. Επειδή το παντζάρι έχει αρκετή υγρασία ίσως χρειαστεί να κατεβάσετε τη θερμοκρασία στους 150º C και να βάλετε επιπλέον τις κάτω αντιστάσεις.
  • Μόλις κρυώσει το κέικ το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και απολαμβάνουμε.
(Visited 591 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Κέικ λεμονιού συνταγή
προηγούμενο
Κέικ λεμονιού νηστίσιμο
Κεκάκια σοκολάτα για παιδιά - συνταγή
επόμενο
Κεκάκια σοκολάτα για παιδιά
Κέικ λεμονιού συνταγή
προηγούμενο
Κέικ λεμονιού νηστίσιμο
Κεκάκια σοκολάτα για παιδιά - συνταγή
επόμενο
Κεκάκια σοκολάτα για παιδιά

Προσθέστε το σχόλιό σας