0 0
  • Share
  • 1.539 Θεάσεις
  • Like 1
  • 45΄-55΄
  • Μερίδες: 10
  • Εύκολη
  • Περίπου 3,5€
Ραβανί νηστίσιμο με ινδοκάρυδο

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Ραβανί νηστίσιμο με ινδοκάρυδο

Χαρακτηριστικά:
  • vegan

Υλικά

  • Για το σιρόπι

Οδηγίες

Share
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το σπορέλαιο, το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  • Προσθέτουμε το χοντρό και το ψιλό σιμιγδάλι, την ινδική καρύδα, το αλεύρι κοσκινισμένο και το μπέικιν πάουντερ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να καταφέρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Αλείφουμε ένα πυρέξ με τη φυτική μαργαρίνη και πασπαλίζουμε με το αλεύρι.
  • Αδειάζουμε το παραπάνω μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για περίπου 30-40 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα.
  • Εντωμεταξύ σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι και τα βράζουμε για 5 λεπτά.
  • Ρίχνουμε σιγά σιγά το ζεστό σιρόπι στο ζεστό ραβανί μέχρι να το απορροφήσει όλο.
  • Σερβίρουμε με τριμμένη ινδική καρύδα.
(Visited 1.539 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Μελιτζανόπιτα | νηστίσιμη συνταγή
προηγούμενο
Μελιτζανόπιτα
Ρυζόγαλο με κόκκινη κολοκύθα - συνταγή
επόμενο
Ρυζόγαλο με κόκκινη κολοκύθα
Μελιτζανόπιτα | νηστίσιμη συνταγή
προηγούμενο
Μελιτζανόπιτα
Ρυζόγαλο με κόκκινη κολοκύθα - συνταγή
επόμενο
Ρυζόγαλο με κόκκινη κολοκύθα

Προσθέστε το σχόλιό σας