Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο πολτοποιημένο και το αφήνουμε να μαραθεί. Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε...
Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε το αβοκάντο με τη βοήθεια ενός πιρουνιού. Βράζουμε τα παντζάρια και κρατάμε τους βλαστούς. Τοποθετούμε τα βρασμένα παντζάρια και το σκόρδο στο multi με τα μαχαίρια και...
• Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. • Προσθέτουμε τα φυλλαράκια του φασκόμηλου και το σκόρδο και τα αφήνουμε να απελευθερώσουν τα αρώματά τους. •...
• Πλένουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε στη μέση. Τις χαράζουμε από τη μέσα μεριά κάθετα και οριζόντια και τις βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. • Τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο,...
Βάζουμε το πλιγούρι σε νερό να μουλιάσει για περίπου μία ώρα. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημένο και το αφήνουμε...
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα και το σκόρδο και τα αφήνουμε να μαραθούν. Προσθέτουμε τη γλυκοπατάτα, τα καρότα,...
Για το φύλλο Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό, το ελαιόλαδο, το ξύδι και το αλάτι και τα ανακατεύουμε με το σύρμα. Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και ζυμώνουμε όσο καλύτερα...
Για τα σουτζουκάκια Βάζουμε τη σόγια να βράσει. Μόλις πάρει μία βράση την αποσύρουμε από τη φωτιά και αφού την αφήσουμε 10 λεπτά να σταθεί την βάζουμε σε σουρωτήρι και αφού...
Σε ένα ταψί βάζουμε όλα τα λαχανικά κομμένα σε ισομεγέθη κομμάτια. Προσθέτουμε το πολτοποιημένο σκόρδο, το ελαιόλαδο, το κρασί, το συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας. Προσθέτουμε το μαϊντανό, αλάτι, το πιπέρι, το...
Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζω το λάδι να ζεσταθεί. Προσθέτω το σκόρδο και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα αφήνω να τσιγαριστούν. Προσθέτω το συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας και το...
Αφού ξεπλύνουμε καλά τις φακές τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό έτσι ώστε να τις σκεπάζει. Μόλις αρχίσει το νερό να βράζει τις αφήνουμε για περίπου 5 λεπτά....
Για το Μπιφτέκια Βάζουμε τη σόγια να βράσει. Μόλις πάρει μία βράση την αποσύρουμε από τη φωτιά και αφού την αφήσουμε 10 λεπτά να σταθεί την βάζουμε σε σουρωτήρι και...
Πλένουμε και καθαρίζουμε το χταπόδι. Αφαιρούμε μάτια και κόκκαλο. Σε μία άδεια κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά βάζουμε σκέτο ολόκληρο το χταπόδι. Το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να αποκτήσει ένα...
Βάζουμε τη σόγια να βράσει. Μόλις πάρει μία βράση την αποσύρουμε από τη φωτιά και αφού την αφήσουμε 10 λεπτά να σταθεί την βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσει. Τη στύβουμε...
Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε ισομεγέθη κομμάτια πάχους περίπου 5 εκ. Τις τοποθετούμε τη μία δίπλα στην άλλη στο ταψί της κουζίνας αφού πρώτα έχουμε τοποθετήσει μια λαδόκολλα Τις...