0 0
  • Share
  • 125 Θεάσεις
  • Like 1
  • 55΄
  • Μερίδες: 4
  • Εύκολη
  • Περίπου 6,5€
Χταπόδι με μανταρίνι στη λαδόκολλα

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Χταπόδι με μανταρίνι στη λαδόκολλα

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Πλένουμε και καθαρίζουμε το χταπόδι. Αφαιρούμε μάτια και κόκκαλο.
  • Σε μία άδεια κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά βάζουμε σκέτο ολόκληρο το χταπόδι.
  • Το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να αποκτήσει ένα κοκκινωπό χρώμα. Με αυτό τον τρόπο το χταπόδι μαλακώνει.
  • Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  • Στρώνουμε το αλουμινόχαρτο και από πάνω τη λαδόκολλα.
  • Τοποθετούμε το χταπόδι και το περιχύνουμε με το παραπάνω μείγμα
  • Κλείνουμε τη λαδόκολλα και το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για περίπου 1 & 1/2 ώρα.
(Visited 125 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Χοχλιοί μπουρμπουριστοί - συνταγή
προηγούμενο
Χοχλιοί μπουρμπουριστοί
Δροσερή σαλάτα - συνταγή
επόμενο
Δροσερή σαλάτα
Χοχλιοί μπουρμπουριστοί - συνταγή
προηγούμενο
Χοχλιοί μπουρμπουριστοί
Δροσερή σαλάτα - συνταγή
επόμενο
Δροσερή σαλάτα

Προσθέστε το σχόλιό σας