Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα γαρύφαλλα, τις βανίλιες και το φύλλο κρούστας. Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση. Λαδώνουμε ένα πυρέξ με διαστάσεις 35×22 cm.(είναι...
Για την κρέμα Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το νερό, το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε το...
Βράζουμε και καθαρίζουμε το παντζάρι. Βάζουμε στο multi το παντζάρι με το χυμό του, το αβοκάντο και το χυμό μανταρινιού και τα πολτοποιούμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το αβοκάντο με τη μισή κούπα χλιαρό νερό και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το υπόλοιπο χλιαρό...
Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη, το λάδι καρύδας και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το καθαρισμένο αβοκάντο με τη μισή κούπα χυμό πορτοκάλι και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το υπόλοιπο...
Για τα κεκάκια Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το νερό με το κακάο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά πρώτα τα υγρά και μετά τα στερεά και ανακατεύουμε μέχρι να καταφέρουμε έναν ομοιογενή...
Αφού βράσουμε το παντζάρι και το καθαρίσουμε το βάζουμε στο multi με το χυμό και το πολτοποιούμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το παντζάρι, το ελαιόλαδο, το κονιάκ,...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το ξύσμα. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το σπορέλαιο, το κονιάκ, το λεμοντσέλο, το χυμό λεμονιού και τη σόδα. Ανακατεύουμε με το σύρμα...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα digetive και τα θρυμματίζουμε. Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη. Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Περιχύνουμε με το μείγμα...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το νερό, το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Στο χυμό πορτοκάλι προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, τα ανακατεύουμε και τα...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα digetive και τα θρυμματίζουμε. Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη και περιχύνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε. Στρώνουμε ένα πυρέξ με την παραπάνω “ζύμη”...
Βάζουμε σε ένα μπολ τη φυτική μαργαρίνη, τη ζάχαρη και το κονιάκ και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τη φαρίνα κοσκινισμένη μαζί με τις βανίλιες και ανακατεύουμε....
Βάζουμε σε ένα μπολ το σπορέλαιο, το χυμό μανταρίνι, το κονιάκ, το ξύσμα και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη φαρίνα...
Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το ξύσμα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και οι βανίλιες. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και...
Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το ξύσμα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και οι βανίλιες. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και...
• Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με το σπορέλαιο , τη ζάχαρη και το κονιάκ για περίπου 10 λεπτά μέχρι να αφρατέψει το...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τη σόδα, το κονιάκ και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά-σιγά μέχρι να καταφέρουμε μια εύπλαστη ζύμη ενώ ανακατεύουμε με...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι (καλό θα είναι να κρατήσουμε λίγο για το τέλος), το χαρουπάλευρο, το μπέικιν πάουντερ, αφού πρώτα τα έχουμε κοσκινίσει, καθώς και τα τριμμένα καρύδια....
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τη μπύρα, το κονιάκ και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε και το μπέικιν πάουντερ. Χωρίζουμε το μείγμα σε δύο μέρη. Στο ένα προσθέτουμε το κακάο και...