Για το παντεσπάνι Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το...
Για την κρέμα Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το νερό, το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε το...
Για την κρέμα Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το νερό, το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε το...
Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το κονιάκ και το...
Για τη βάση της τάρτας • Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα και τα θρυμματίζουμε. • Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη και την ανακατεύουμε με τα τριμμένα μπισκότα. •...
Για το παντεσπάνι • Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. •...
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά και μια πρέζα ζάχαρη και το αφήνουμε να ενεργοποιηθεί. • Προσθέτουμε τη λιωμένη μαργαρίνη στο ρόφημα σόγιας και ανακατεύουμε και...
Τοποθετούμε τις φέτες τα κολοκύθια και τις μελιτζάνες στο ταψί του φούρνου που το έχουμε στρώσει με λαδόκολλα Τις αλατίζουμε και τις πασπαλίζουμε με λάδι Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο...
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό. Πολτοποιούμε τις πατάτες όσο ακόμα είναι ζεστές. Προσθέτουμε μία μία κουταλιά τη φυτική μαργαρίνη και την ενσωματώνουμε. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το...
Βάζουμε το βαζάκι με τη μαρμελάδα για περίπου 1 ώρα στην κατάψυξη για να σφίξει. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χλιαρό νερό με τη μαγιά. Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το χυμό...
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά τη φυτική μαργαρίνη και την αφήνουμε να λιώσει. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα μέχρι να καταφέρουμε ένα ομοιογενές μείγμα....
Για την κρέμα Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το νερό, το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε το...
Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη, το λάδι καρύδας και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε το...
Για τα κεκάκια Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το νερό με το κακάο. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά πρώτα τα υγρά και μετά τα στερεά και ανακατεύουμε μέχρι να καταφέρουμε έναν ομοιογενή...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα digetive και τα θρυμματίζουμε. Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη. Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Περιχύνουμε με το μείγμα...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα digetive και τα θρυμματίζουμε. Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη και περιχύνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε. Στρώνουμε ένα πυρέξ με την παραπάνω “ζύμη”...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι (καλό θα είναι να κρατήσουμε λίγο για το τέλος), το χαρουπάλευρο, το μπέικιν πάουντερ, αφού πρώτα τα έχουμε κοσκινίσει, καθώς και τα τριμμένα καρύδια....
Για τη γέμιση Καθαρίζουμε και κόβουμε την κόκκινη κολοκύθα σε μικρά κυβάκια Βάζουμε τα κυβάκια μαζί με τη φυτική μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τα αφήνουμε μέχρι...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα digetive και τα θρυμματίζουμε Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα Περιχύνουμε με το μείγμα...
Πλένουμε και κόβουμε τα μήλα στη μέση και βγάζουμε τα κουκούτσια και το κοτσάνι. Στη συνέχεια τα κόβουμε σε λεπτές φέτες Τα βάζουμε σε ένα σκεύος που μπαίνει στα μικροκύματα...