Υλικά
-
4 κ. σ. αλεύρι γ.ο.χ.
-
4 κ. σ. φυτική μαργαρίνη
-
2 φλ. τσ. καυτό νερό
-
1 κύβος λαχανικών
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Μοσχοκάρυδο
Οδηγίες
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά τη φυτική μαργαρίνη και την αφήνουμε να λιώσει.
- Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα μέχρι να καταφέρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Διαλύουμε τον κύβο στο καυτό νερό και το προσθέτουμε στο προηγούμενο μείγμα.
- Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι καταφέρουμε μια ομοιογενή σάλτσα. Χρειάζεται περίπου 5 λεπτά.
- Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι αν χρειάζεται.
(Visited 9.313 times, 1 visits today)