Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι (καλό θα είναι να κρατήσουμε λίγο για το τέλος), το χαρουπάλευρο, το μπέικιν πάουντερ, αφού πρώτα τα έχουμε κοσκινίσει, καθώς και τα καρύδια. Χτυπάμε...
• Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με το σπορέλαιο , τη ζάχαρη και το κονιάκ για περίπου 10 λεπτά μέχρι να αφρατέψει το...
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα πολτοποιούμε στο multi. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πολτό από τα μήλα, το ταχίνι, το μέλι, τη βρώμη, τα καρύδια, τις σταφίδες, την κανέλα και...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα το ελαιόλαδο, το σπορέλαιο, το χυμό και το κρασί. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι σιγά...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τη σόδα, το κονιάκ και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά-σιγά μέχρι να καταφέρουμε μια εύπλαστη ζύμη ενώ ανακατεύουμε με...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι (καλό θα είναι να κρατήσουμε λίγο για το τέλος), το χαρουπάλευρο, το μπέικιν πάουντερ, αφού πρώτα τα έχουμε κοσκινίσει, καθώς και τα τριμμένα καρύδια....
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τη μπύρα, το κονιάκ και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε και το μπέικιν πάουντερ. Χωρίζουμε το μείγμα σε δύο μέρη. Στο ένα προσθέτουμε το κακάο και...
Στον κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τη σόδα και το κρασί και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε το...
Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πιπεριές σε αλατισμένο νερό μέχρι να ξεφλουδίζονται με ευκολία Τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε στο multi Πολτοποιούμε και το ξερό κρεμμύδι/ Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και...
Πλένουμε το κουνουπίδι και πολτοποιούμε τις φουντίτσες του στο multi Το πολτοποιημένο κουνουπίδι το βάζουμε σε ένα βαμβακερό ύφασμα και το στύβουμε για να απομακρυνθεί όσο το δυνατό περισσότερο νερό...
Βάζουμε το βαζάκι με τη μαρμελάδα για περίπου 1 ώρα στην κατάψυξη για να σφίξει Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χλιαρό νερό με τη μαγιά Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το χυμό...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το σύρμα μέχρι να καταφέρουμε έναν πηκτό χυλό Σουρώνουμε το χυλό Τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 26 cm. και...
• Στο μπολ του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. • Προσθέτουμε τις μπανάνες λιωμένες, τις σταγόνες βανίλιας και το εσάνς...
• Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φρούτα και τα πολτοποιούμε με το πολτοποιητή της πατάτας με σκοπό να κρατήσουμε και κάποια μεγάλα κομμάτια • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά...
• Καθαρίζουμε το καρπούζι από τα κουκούτσια και το κόβουμε σε μικρά κυβάκια. • Το πολτοποιούμε με το πολτοποιητή πατάτας ώστε να μείνουν και μερικά μεγάλα κομμάτια. • Σε ένα...
• Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με το σύρμα το ελαιόλαδο, το σπορέλαιο, το χαρουπόμελο και τη ζάχαρη μέχρι να ομογενοποιηθούν. • Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ στην πορτοκαλάδα, ανακατεύουμε πάνω...