Υλικά
-
1 & 1/2 κούπα ελαιόλαδο
-
1 κούπα σπορέλαιο
-
1 κούπα λευκό κρασί
-
1 & 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
-
1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
-
Χυμό από 1 πορτοκάλι
-
1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ.
-
Σουσάμι
Οδηγίες
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα το ελαιόλαδο, το σπορέλαιο, το χυμό και το κρασί.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι σιγά σιγά και όσο χρειαστεί μέχρι να καταφέρουμε μια ομοιογενή εύπλαστη ζύμη.
- Πλάθουμε τα κουλουράκια σε σχήματα της αρεσκείας μας και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για περίπου 30 λεπτά.
(Visited 1.542 times, 1 visits today)