Για τη ζύμη · Βάζουμε σε ένα μπολ τη φαρίνα κοσκινισμένη μαζί με τη ζάχαρη και την υγρή βανίλια και τα ανακατεύουμε. · Προσθέτουμε το κρασί, το λάδι και τη...
• Σε ένα ταψί με σκέπασμα βάζουμε τη κολοκύθα κομμένη σε κομμάτια με τη φλούδα αφού έχουμε αφαιρέσει τους σπόρους και τη μεμβράνη. Αν δεν έχουμε σκέπασμα καλύπτουμε το ταψί...
Για τη βάση της τάρτας • Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα και τα θρυμματίζουμε. • Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη και την ανακατεύουμε με τα τριμμένα μπισκότα. •...
Για το παντεσπάνι • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, τη ζάχαρη και το ξύσμα. • Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη σόδα, το κονιάκ, το λεμόνι και το...
Για τα τρουφάκια · Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό και μόλις αρχίζουν να βράζουν ρίχνουμε το κονιάκ. · Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρύδια, την πούδρα...
Για το παντεσπάνι • Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. •...
• Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας με τη βοήθεια ενός πλάστη. • Τη χωρίζουμε σε τέσσερις μακρόστενες λωρίδες. • Με έναν κόφτη ή με τη βοήθεια ενός κοφτερού μαχαιριού τα...
Για το παντεσπάνι • Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το αβοκάντο με το χλιαρό νερό και το πολτοποιούμε μέχρι να γίνει αλοιφή. • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε...
Για το παντεσπάνι • Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το αβοκάντο με το νερό και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το παραπάνω μείγμα με...
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη. • Διαλύουμε το κρασί στη σόδα και το προσθέτουμε στο προηγούμενο μείγμα. • Προσθέτουμε τα κανελλογαρύφαλλα και...
Για το παντεσπάνι • Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα αβοκάντο με τη μία κούπα χλιαρό νερό και το πολτοποιούμε μέχρι να γίνει αλοιφή. • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε...
• Σε μισή κούπα χυμό μανταρίνι βάζουμε τις σταφίδες και τις αφήνουμε να φουσκώσουν. • Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους...
• Βγάζουμε τη μαργαρίνη από το ψυγείο 2 ώρες περίπου πριν για να ξεπαγώσει. • Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη...
Σε μια κατσαρόλα και εκτός φωτιάς ανακατεύουμε με τη βοήθεια ενός αυγοδάρτη το γάλα αμυγδάλου με το άνθος αραβοσίτου και το κορν φλάουερ. Τοποθετούμε την κατσαρόλα στη φωτιά και συνεχίζουμε...
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο, το σπορέλαιο και τη ζάχαρη μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε την κανέλα, το γαρύφαλλο το κονιάκ, το εκχύλισμα και το ξύσμα. Προσθέτουμε το χυμό...
• Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. • Προσθέτουμε το κονιάκ...
Για τη βάση σοκολάτας • Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με το λάδι καρύδας. • Ρίχνουμε σιγά σιγά στη φόρμα τη λιωμένη σοκολάτα έτσι ώστε να καλυφθεί ο πάτος...
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά και μια πρέζα ζάχαρη και το αφήνουμε να ενεργοποιηθεί. • Προσθέτουμε τη λιωμένη μαργαρίνη στο ρόφημα σόγιας και ανακατεύουμε και...
• Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη φυτική μαργαρίνη, τη ζάχαρη, το κακάο και την τριμμένη καρύδα. • Ανακατεύουμε με τι μίξερ το παραπάνω μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί. • Προσθέτουμε τα...
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες Βάζουμε τα μήλα μαζί με το λεμόνι και τη φυτική μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τα αφήνουμε μέχρι...