0 0
Ανοιξιάτικα κρουασανάκια

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

1 κουτί φύλλο σφολιάτας
(εναλλακτικά σταγόνες κουβερτούρας) μαρμελάδα της αρεσκείας μας
(προαιρετικά) Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Ανοιξιάτικα κρουασανάκια

Χαρακτηριστικά:
  • vegan
Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Share

• Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας με τη βοήθεια ενός πλάστη.
• Τη χωρίζουμε σε τέσσερις μακρόστενες λωρίδες.
• Με έναν κόφτη ή με τη βοήθεια ενός κοφτερού μαχαιριού τα κόβουμε σε τρίγωνα.
• Βάζουμε στην άκρη του καθενός από 1/3 κ.γλ. μαρμελάδα ή σοκολάτα και διπλώνουμε. Το τοποθετούμε στο ταψί με τέτοιο τρόπο ώστε η άκρη του ζυμαριού να είναι πάντα από κάτω ώστε να μην ξεκολλήσει στο ψήσιμο.
• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για 10-12 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
• Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και απολαμβάνουμε…

(Visited 148 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Τούρτα σοκολάτα με φράουλες - χωρίς ελαιόλαδο
προηγούμενο
Τούρτα σοκολάτα με φράουλες (νηστίσιμη, χωρίς ελαιόλαδο)
Ατομικά κεράσματα με παντεσπάνι και σοκολάτα
επόμενο
Νηστίσιμα κεράσματα με παντεσπάνι & σοκολάτα
Τούρτα σοκολάτα με φράουλες - χωρίς ελαιόλαδο
προηγούμενο
Τούρτα σοκολάτα με φράουλες (νηστίσιμη, χωρίς ελαιόλαδο)
Ατομικά κεράσματα με παντεσπάνι και σοκολάτα
επόμενο
Νηστίσιμα κεράσματα με παντεσπάνι & σοκολάτα

Προσθέστε το σχόλιό σας