Για τη γέμιση • Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και αναδεύουμε μέχρι να καταφέρουμε ένα ομοιογενές μείγμα. • Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες για να σφίξει....
• Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα καρύδας και την ανακατεύουμε λίγο μέχρι να πάρει μια βράση. • Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε με ένα...
• Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. • Προσθέτουμε τα φυλλαράκια του φασκόμηλου και το σκόρδο και τα αφήνουμε να απελευθερώσουν τα αρώματά τους. •...
Για τον πουρέ κολοκύθας • Σε ένα ταψί με σκέπασμα βάζουμε τη κολοκύθα κομμένη σε κομμάτια με τη φλούδα αφού έχουμε αφαιρέσει τους σπόρους και τη μεμβράνη. Αν δεν έχουμε...
Για το σιρόπι • Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε όλα τα υλικά, τα ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν 1-2 βράσεις και το αφήνουμε να κρυώσει. Για την καρυδόπιτα • Σε ένα...
Για τον πουρέ κολοκύθας • Σε ένα ταψί με σκέπασμα βάζουμε τη κολοκύθα κομμένη σε κομμάτια με τη φλούδα αφού έχουμε αφαιρέσει τους σπόρους και τη μεμβράνη. Αν δεν έχουμε...
• Στο μπολ του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. • Προσθέτουμε την υγρή βανίλια. • Ανακατεύουμε το μπέικιν με το...
Για τη ζύμη · Βάζουμε σε ένα μπολ τη φαρίνα κοσκινισμένη μαζί με τη ζάχαρη και την υγρή βανίλια και τα ανακατεύουμε. · Προσθέτουμε το κρασί, το λάδι και τη...
• Σε ένα ταψί με σκέπασμα βάζουμε τη κολοκύθα κομμένη σε κομμάτια με τη φλούδα αφού έχουμε αφαιρέσει τους σπόρους και τη μεμβράνη. Αν δεν έχουμε σκέπασμα καλύπτουμε το ταψί...
Για τη βάση της τάρτας • Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα και τα θρυμματίζουμε. • Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη και την ανακατεύουμε με τα τριμμένα μπισκότα. •...
Για το παντεσπάνι • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, τη ζάχαρη και το ξύσμα. • Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη σόδα, το κονιάκ, το λεμόνι και το...
Για τα τρουφάκια · Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό και μόλις αρχίζουν να βράζουν ρίχνουμε το κονιάκ. · Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρύδια, την πούδρα...
Για το παντεσπάνι • Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη κρυσταλλική ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. •...
Για το παντεσπάνι • Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το αβοκάντο με το χλιαρό νερό και το πολτοποιούμε μέχρι να γίνει αλοιφή. • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε...
Για το παντεσπάνι • Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το αβοκάντο με το νερό και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το παραπάνω μείγμα με...
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη. • Διαλύουμε το κρασί στη σόδα και το προσθέτουμε στο προηγούμενο μείγμα. • Προσθέτουμε τα κανελλογαρύφαλλα και...
• Βάζουμε το πλιγούρι σε νερό να μουλιάσει για περίπου μία ώρα. • Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. • Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε...
• Σε μισή κούπα χυμό μανταρίνι βάζουμε τις σταφίδες και τις αφήνουμε να φουσκώσουν. • Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους...
Για τη ζύμη • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το νερό με τη μαγιά και μια πρέζα ζάχαρη και το αφήνουμε για περίπου 20 λεπτά να φουσκώσει. • Προσθέτουμε όλα τα...
• Πλένουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε στη μέση. Τις χαράζουμε από τη μέσα μεριά κάθετα και οριζόντια και τις βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. • Τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο,...