0 0
Νηστίσιμα «σπασμένα» cookies

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Νηστίσιμα «σπασμένα» cookies

Χαρακτηριστικά:
  • vegan
Κουζίνα:

Υλικά

Οδηγίες

Share

• Στο μπολ του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
• Προσθέτουμε την υγρή βανίλια.
• Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλεύρι και το κακάο και το προσθέτουμε στο παραπάνω μείγμα.
• Ενσωματώνουμε στο παραπάνω μείγμα με απαλές κινήσεις τη σκόνη αμυγδάλου.
• Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου μία ώρα για να σφίξει.
• Πλάθουμε μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού και τα «κυλάμε» στην άχνη ζάχαρη. Αν τα θέλουμε πολύ άσπρα θα πρέπει να επαναλάβουμε 2-3 φορές.
• Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για περίπου 10-12 λεπτά ή μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
• Όταν βγουν από το φούρνο είναι πολύ μαλακά και δεν μπορούμε να τα πιάσουμε.
• Τα αφήνουμε να κρυώσουν και μετά τα βγάζουμε από το ταψί και απολαμβάνουμε…
• Μπορούμε άνετα να παραλείψουμε την άχνη ζάχαρη χωρίς να χάσουμε τίποτα σε γεύση.

(Visited 131 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Νηστίσιμη μηλόπιτα
προηγούμενο
«Ντυμένα» μήλα
Πορτοκαλί κέικ κολοκύθας
επόμενο
Πορτοκαλί κέικ κολοκύθας
Νηστίσιμη μηλόπιτα
προηγούμενο
«Ντυμένα» μήλα
Πορτοκαλί κέικ κολοκύθας
επόμενο
Πορτοκαλί κέικ κολοκύθας

Προσθέστε το σχόλιό σας