Για τα φύλλα Κόβουμε το κάθε φύλλο της σφολιάτας σε τέσσερα ισομεγέθη κομμάτια. (εκεί που είναι “τσακισμένα”) Σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα αφού πασπαλίσουμε με τη ζάχαρη τοποθετούμε τα...
Για τα ταρτάκια Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα κομματάκια της παγωμένης φυτικής μαργαρίνης και τα τρίβουμε με τα χέρια μας ώστε να...
Θρυμματίζουμε τα φύλλα κρούστας και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ αφού πρώτα το αλείψουμε με τη φυτική μαργαρίνη. Στο χυμό μανταρίνι προσθέτουμε το μπέικιν, ανακατεύουμε και το ρίχνουμε σε μια...
Βγάζουμε τη μαργαρίνη από το ψυγείο 2 ώρες περίπου πριν για να ξεπαγώσει. Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τις δύο φυτικές μαργαρίνες με τη ζάχαρη και...
• Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με το μίξερ το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. • Προσθέτουμε την κανέλα, το γαρύφαλλο, το κονιάκ και το ξύσμα. • Διαλύουμε...
• Τοποθετούμε τα μπισκότα και τις φράουλες στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες για να σταθεροποιηθούν. Με αυτό τον τρόπο δεν θα διαλυθούν στο μείγμα της καρύδας. • Σε μια...
Για τη γέμιση • Καθαρίζουμε και κόβουμε τα αχλάδια σε φέτες. • Βάζουμε τα αχλάδια μαζί με τη φυτική μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τα αφήνουμε μέχρι...
Για τον πουρέ κολοκύθας • Σε ένα ταψί με σκέπασμα βάζουμε τη κολοκύθα κομμένη σε κομμάτια με τη φλούδα αφού έχουμε αφαιρέσει τους σπόρους και τη μεμβράνη. Αν δεν έχουμε...
Για το παντεσπάνι • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, τη ζάχαρη και το ξύσμα. • Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη σόδα, το κονιάκ, το λεμόνι και το...
Για το παντεσπάνι • Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το αβοκάντο με το νερό και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το παραπάνω μείγμα με...
• Βγάζουμε τη μαργαρίνη από το ψυγείο 2 ώρες περίπου πριν για να ξεπαγώσει. • Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη...
Σε μια κατσαρόλα και εκτός φωτιάς ανακατεύουμε με τη βοήθεια ενός αυγοδάρτη το γάλα αμυγδάλου με το άνθος αραβοσίτου και το κορν φλάουερ. Τοποθετούμε την κατσαρόλα στη φωτιά και συνεχίζουμε...
• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά και μια πρέζα ζάχαρη και το αφήνουμε να ενεργοποιηθεί. • Προσθέτουμε τη λιωμένη μαργαρίνη στο ρόφημα σόγιας και ανακατεύουμε και...
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες Βάζουμε τα μήλα μαζί με το λεμόνι και τη φυτική μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τα αφήνουμε μέχρι...
Καθαρίζουμε και βράζουμε τα καρότα. Τα πολτοποιούμε στο multi. Χρειαζόμαστε 2 κούπες πολτό καρότου. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και την καρύδα και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μείγμα σε μια καθαρή και βαμβακερή...
• Αφού ξεπλύνουμε καλά το κινόα το βράζουμε με άφθονο νερό για περίπου 15 λεπτά μέχρι να διακρίνεται μια γραμμούλα γύρω από κάθε σποράκι και το αφήνουμε να κρυώσει. Ο...
Θρυμματίζουμε τα φύλλα κρούστας και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ αφού πρώτα το αλείψουμε με τη φυτική μαργαρίνη. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μια λεκάνη και τα ανακατεύουμε μέχρι...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα digetive και τα θρυμματίζουμε. Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη. Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Περιχύνουμε με το μείγμα...
Σε μια κατσαρόλα ή στη χύτρα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το ένα κομμένο σε φέτες και το άλλο στο multi και τα αφήνουμε...
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χλιαρό νερό με τη μαγιά Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το σπορέλαιο και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να καταφέρουμε έναν πηκτό χυλό Τοποθετούμε...