Υλικά
-
300 γρ. φασόλια γίγαντες
-
1/2 κόκκινο κρεμμύδι
-
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια
-
ντοματίνια
-
1/2 κούπα κινόα
-
2-3 αγγουράκια τουρσί
-
1 ψιλοκομμένο καρότο
-
μαϊντανός
-
Για τη σος ταχινιού
-
1 κ. γλ. ταχίνι με μέλι
-
2 κ. σ. ξύδι μπαλσάμικο
-
1 κ. σ. σάλτσα σόγιας
-
1 κ. γλ. κορν φλάουρ
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Οδηγίες
• Αφού ξεπλύνουμε καλά το κινόα το βράζουμε με άφθονο νερό για περίπου 15 λεπτά μέχρι να διακρίνεται μια γραμμούλα γύρω από κάθε σποράκι και το αφήνουμε να κρυώσει. Ο όγκος του σχεδόν θα διπλασιαστεί.
• Ανακατεύουμε όλα τα υλικά κομμένα σε μεγέθη της αρεσκείας μας.
Για τη σάλτσα ταχινιού
• Στο multi ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
• Δοκιμάζουμε το αλάτι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.
(Visited 650 times, 1 visits today)