0 0
Γουακαμόλε με φρυγανισμένα παξιμαδάκια λαγάνας

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Για τη γουακαμόλε
1 ώριμο αβοκάντο
(1/2 λεμόνι) χυμό λεμονιού
(1/2 λεμόνι) ξύσμα λεμονιού
Τριμμένο Κόλιανδρο
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Για τα φρυγανισμένα παξιμαδάκια λαγάνας
Λαγάνα
Πάπρικα καπνιστή
Αλάτι
Θυμάρι

Γουακαμόλε με φρυγανισμένα παξιμαδάκια λαγάνας

Χαρακτηριστικά:
  • vegan

Υλικά

  • Για τη γουακαμόλε

  • Για τα φρυγανισμένα παξιμαδάκια λαγάνας

Οδηγίες

Share

• Πολτοποιούμε το αβοκάντο με το πιρούνι
• Προσθέτουμε όλα τα υλικά.
• Δοκιμάζουμε το αλάτι και το λεμόνι και σερβίρουμε

Για τα φρυγανισμένα παξιμαδάκια λαγάνας

• Κόβουμε τη λαγάνα σε λεπτές φέτες.
• Τοποθετούμε τα κομμάτια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα έτσι ώστε η κόρα να είναι κάθετη στο ταψί.
• Πασπαλίζουμε από τη μια μεριά με την καπνιστή πάπρικα, το αλάτι και το θυμάρι. Αν δεν νηστεύετε το λάδι μπορείτε να τα ραντίσετε και με ελαιόλαδο.
• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150º C στις αντιστάσεις για 20-30 λεπτά περίπου ή μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
• Τα βγάζουμε από το φούρνο, τα γυρίζουμε από την άλλη μεριά, τα πασπαλίζουμε και από αυτή τη μεριά με την καπνιστή πάπρικα, το αλάτι και το θυμάρι και τα ψήνουμε στους 150º C στις αντιστάσεις για άλλα 20-30 λεπτά περίπου.

(Visited 214 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Σαλάτα με φασόλια, κινόα και σος ταχινιού
προηγούμενο
Σαλάτα με φασόλια, κινόα και σος ταχινιού
επόμενο
Σοκολατένιες μπάρες με χαλβά & ξηρούς καρπούς
Σαλάτα με φασόλια, κινόα και σος ταχινιού
προηγούμενο
Σαλάτα με φασόλια, κινόα και σος ταχινιού
επόμενο
Σοκολατένιες μπάρες με χαλβά & ξηρούς καρπούς

Προσθέστε το σχόλιό σας