0 0
  • Share
  • 189 Θεάσεις
  • Like
  • 20΄-30΄
  • Μερίδες: 4
  • Εύκολη
  • Περίπου 2€
Κουνουπίδι γιαχνί

Μοιραστείτε το:

Η μπορείτε να αντιγράψετε & να μοιραστείτε αυτό το url

Υλικά

Προσαρμόστε τις μερίδες:
1 μέτριο (περίπου 1 κιλό) κουνουπίδι
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2-3 μέτριες πατάτες
300 ml βραστό νερό
1/2 φλ. τσ. χυμό ντομάτας
Μπούκοβο
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα καπνιστή

Κουνουπίδι γιαχνί

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε το κουνουπίδι σε φουντίτσες
  • Σε μια κατσαρόλα ή στη χύτρα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί
  • Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το ένα περασμένο από το multi και το άλλο κομμένο σε φέτες και τα αφήνουμε να μαραθούν
  • Προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες σε ισομεγέθη κομμάτια και το κουνουπίδι και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν
  • Μόλις ολοκληρωθεί το τσιγάρισμα προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, το νερό, το αλάτι, το πιπέρι, το μπούκοβο, το μοσχοκάρυδο και την καπνιστή πάπρικα
  • Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία και κλείνουμε την κατσαρόλα ή τη χύτρα και τα αφήνουμε να ψηθούν. Χρειάζεται 10 λεπτά αν χρησιμοποιήσουμε τη χύτρα ή 20 λεπτά χωρίς τη χύτρα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον νερό.
(Visited 189 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Κόκκινη κολοκύθα στιφάδο
προηγούμενο
Κόκκινη κολοκύθα στιφάδο
Λάχανο γιουβέτσι - συνταγή
επόμενο
Λάχανο γιουβέτσι
Κόκκινη κολοκύθα στιφάδο
προηγούμενο
Κόκκινη κολοκύθα στιφάδο
Λάχανο γιουβέτσι - συνταγή
επόμενο
Λάχανο γιουβέτσι

Προσθέστε το σχόλιό σας